пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Засідання методичної комісії учителів 1-х класів за темою "Ефективне навчальне середовище як чинник підвищення якості знань молодшого школяра

Друге засідання методичної комісії учителів 1-х класів проводилося 17 грудня 2019 року на базі ПМШ №11. Під час засідання учителі заслухали доповідь учителя МГТ ім. Шевченка №1 Крамар Л.А., яка детально розкрила термін "педагогіка партнерства",її принципи, правила та вимоги, розповіла про основні умови успішної організації партнерства школи і сім'ї в умовах впровадження НУШ, поділилася власним досвідом з данного питання.
Гордієнко А.В., учитель ЗОШ №5, висвітила питання "Групові стратегії навчання в системі НУШ", провела з колегами практикум щодо впровадження стратегій "Правда чи брехня", "Знайди когось, хто....", "Командне інтерв'ю", які кона використовує на своїх уроках.
Розум С. А., учитель ПМШ №11, розкрила особистості застосування технології критичного мислення для формування та розвитку творчих здібностей молодшого школяра, охарактерезувала основні етапи уроку критичного мислення, поділилася практичними вправами, які систематично використовує на своїх уроках.
М.Ю.Тугай, учитель ЗОШ №2, презентувала різноманітні види динамічних пауз для забезпечення оптимізації рухової активності першокласника на перервах та під час уроків для попередження втоми, запропонувала ряд вправ, які використовує на власних уроках.
Учитель ЗОШ №3 Єрмушкіна Л.М.  розповіла про особливості впровадження інклюзивної освіти для дітей з особливими освітніми потребами, окреслила низку проблем, які виникають у процесі роботи, познайомила з умовами успішного навчання дітей з особливими потребами, надала спеціальні рекомендації та поради дефектолога, психолога з данного питання.

Немає коментарів:

Дописати коментар